lørdag den 21. januar 2012

Nogle før-billeder

Da den første rigtige sne for i år var faldet, var jeg ude og tage lidt billeder fra haven - selvfølgelig mest den nye del, så jeg kan få lidt mere hold på mine have idéer. Det kan være lidt svært at se på billederne, men der er en pæn højdeforskel i haven. Den næsten smeltede sne har forstørret de "vandhuller", der var i forvejen.
Her er billedet taget næsten fra bunden af den gamle have, og de bladløse buskroser markerer grænsen mellem haverne. Vi er ved at lave et hul, så man kan få et kig og gå igennem. Man kan fornemme stigningen op mod cykelstien.





På det næste billede ser man ned mod det bagerste hjørne væk fra vejen, hvor der faktisk går en afvandingskanal fra åen, der løber meget tæt på.
Haveskuret fulgte med, og indtil videre bliver det stående til at opbevare forskellige materialer m.m.. Den pæne del kunne blive fint til et dejligt stort arbejdsrum til havearbejdet, hvis det bare blev repareret lidt.


Det gamle skel var et langt buskbed med et par træer, og vi er i gang med at få fjernet en del, så vi bedre kan se de kommende linjer. Det sidste træ og  nogle blomstrende buske er stadig under overvejelse, og måske tænker vi, at en beskæring er nok i første omgang.

Dagens sidste billede er taget langs med cykelstien, og det ender formodentlig med, at der skal plantes en bøgehæk, da vi begge er rigtigt glade for bladfarverne igennem året.
Hvor meget, der skal være i terrasser, og hvor meget, der skal være skråning, ligger endnu hen i det uvisse, men nærmest kamera, skal der være en carport, da vi virkelig mangler en overdækket parkering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar